Federació

Campanya per fomentar el bàsquet femení

L'objectiu és lluitar contra les desigualtats de gènere en l'esport

Martina és una de les joves jugadores de bàsquet del paísFAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Bàsquet posa en marxa per cinquena edició la campanya Her world her rules per "lluitar contra les desigualtats de gènere, en el món de l'esport en general i del bàsquet en concret", segons destaca en un comunicat. La difusió es fa a les xarxes socials amb fotografies protagonitzades pels progenitors de les jugadores de diferents clubs de bàsquet del país. El lema escollit és 'La igualtat es juga en equip' per "destacar el paper fonamental dels pares i tutors per educar en la igualtat de gènere i començar a trencar els estereotips des de casa".

Una vintena de famílies s'han fotografiat jugant a bàsquet per donar un missatge de conscienciació social remarcant "els valors que ens aporta el bàsquet en el nostre dia a dia", comenta Marta Farrés, mare de la Martina que protagonitza un dels cartells de la campanya.

La Federació de Bàsquet remarca que aquestes campanyes han servit per quadruplicar el nombre de llicències femenines de les 20 del 2019 s'ha passat a 90 aquest any. La iniciativa busca consolidar les noies de les categories de 6 a 15 anys.

tracking