Solidaritat

Afers Socials i el MoraBanc contra la violència envers les dones

Els jugadors lluirà divendres un equipament lila i rosa per sensibilitzar sobre els maltractaments de gènere

Judith Pallarés i Gorka Aixàs amb la samarreta solidària contra la violència envers la donaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc i el ministeri d'Afers Socials tornen a col·laborar en una campanya en la lluita contra la violència envers les dones. Els jugadors del club tricolor lluiran divendres en el partit contra l'ICG Força Lleida un equipament de color lila i rosa al Poliesportiu d'Andorra.La samarreta serà única i portarà un logotip ‘MaiPor25N’ especial per a la celebració el 25 de novembre del Dia internacional contra la violència envers les dones per "donar visibilitat a les accions entorn de la

igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere per tal de sensibilitzar sobre aquesta problemàtica".

L'acció conjunta uneix el club i el ministeri un any més en la campanya‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T'hi apuntes? #Maipor25N’ que dona continuïtat a la campanya publicitària del 2017, recorda el Govern en un comunicat. La periodista Gemma Rial llegirà en descans del partit un manifest contra la violència de gènere.

El Govern destaca que el s equipaments originals que portarran els jugadors divendres se subhastaran alportal Gol Solidari i la recaptació es destinarà íntegrament a les associacions de donesd'Andorra.

tracking