Selecció

Andorra perd a Gibraltar en el darrer partit de l'any (1-0)

La selecció, que ha merescut més, ha caigut en el parany dels locals

Chus Rubio, en un moment del partit d'aquesta tarda a GibraltarXavi Miró/FAF

La selecció absoluta ha perdut a l'Estadi Victòria davant Gibraltar en el segon amistós programat en aquestes finestres FIFA i tanca un molt bon any natural 2022 amb una derrota per 1 a 0. Un gol de Ray Cipolina,de cap, al minut 34 ha resultat suficient per a l'equip local que ha sabut treure de polleguera Andorra amb un joc subterrani i curtcircuitant les transicions dels tricolors. A la represa, el grup de Koldo ha repuntat i ha tingut alguna opció clara per poder empatar i Iker ha treballat per evitar el segon gol dels gibraltarenys. Joel Guillén i Izan ha tingut minuts i han sumat la segona internacionalitat amb una selecció que tornarà a reprendre l'activitat fins al març, amb el primer partit del Preeuropeu d'Alemanya.