El VPC femení empata a Barcelona contra el CEU (12-12)

L’equip suma el primer punt en dues jornades disputades

El VPC Andorra femení va empatar a les instal·lacions del CEU barceloní.NÚRIA MORENO

El VPC femení va aconseguir arrencar un punt de les pistes de la Universitat de Barcelona contra el CEU després d’empatar, 12 a 12, el partit de la segona jornada de Divisió d’Honor Catalana davant les barcelonines. Les noies de Dani Raya van començar avançant-se en el marcador al minut 4 amb un assaig de Lucie Melgar que va ser arrodonit per una transformació de Cristina Modesto, que va permetre les andorranes col·locar-se 0-7. Anna Cuxart va retallar distàncies pel CEU amb un assaig i es va arribar al descans amb un 5-7 favorable al VPC que seguia molt bé en defensa.

A la represa, les barcelonines van donar la volta a la situació i van sumar un altre assaig al minut 58, d’Esther Moreno, que afegida a la posterior transformació de Geraldine Rodríguez van posar el marcador en un perillós 12-7. Els pocs atacs que s’intentaven era neutralitzats pels dos equips i no va ser fins a falta de vuit minuts (72’) que les noies de Dani Raya van trobar el premi a l’esforç. Un assaig d’Emma Latorre va permetre el VPC empatar el partit i tenir a la mà guanyar el partit, però no es va poder transformar el xut a pals posterior. L’empat aconseguit siginifica sumar el primer punt en dues jornades per al VPC, que, en la propera, el dia 27, rebrà al Club Natació Poble Sec a Prada de Moles.