L'FC Andorra s'estrena a la Copa amb el Manacor

L’FC Andorra enceta la primera participació a la Copa del Rei com a equip d’elit i s’il·lusiona per fer un gran torneig

L'FC Andorra s'estrena a la Copa amb el ManacorrFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al Municipal de Na Capellera de Manacor escriu l’FC Andorra a les 16.00 hores el primer episodi de la present edició de la Copa del Rei. Un torneig que des del club tricolor es desitja que tingui més volada que la de l’any passat, que “se’ns va fer molt curta després del partit contra el Nàxara i el de casa contra el Celta”, tal com va reconèixer el tècnic, Eder Sarabia. Així, el Manacor, líder del grup balear, l’11, de Tercera RFEF, serà el primer escull de l’Andorra en l’elimi­natòria a partit únic d’aquesta tarda.

L’entrenador tricolor va exposar abans de viatjar cap a les Illes que “aquest format de la Copa del Rei, a partit únic, m’agrada molt perquè tot s’iguala més”. En aquest sentit, va deixa clar que “tenim molta il·lusió, confiança i ganes en aquest torneig i no hi haurà espai per a cap tipus de relaxació. Hi anirem amb tot perquè volem fer una Copa bonica i estem mentalitzats”. Sarabia va lloar el rival i va comentar que el Manacor, que dirigeix Miquel Gomila, “podria jugar perfectament en una categoria superior. Tenen riquesa tàctica, són els grans dominadors de la categoria i tenen diferents registres, ja que de vegades juguen amb quatre defenses i d’altres amb cinc”. L’equip balear té alguns jugadors destacats en el panorama territorial, com el porter Xavi Ginard, ex del futbol base del Barça i de la fornada del 1987, com Piqué o Messi, i que ha defensat la porteria de l’Atlètic Balears, Sabadell, Olot o Aris de Salònica, entre d’altres. També destaquen el davanter Nico o el migcampista Tià Sastre, del planter del RCD Mallorca i que va jugar cinc partits amb el primer equip. El partit es disputarà en superfície artificial i Sarabia va explicar que “no som els més indicats per queixar-nos perquè no fa gaire nosaltres jugàvem en gespa artificial també i, a més, ja sabeu que no soc mai de posar excuses”. El tècnic tricolor reconeix que serà un enfrontament més mental que tàctic i va apuntar que “tots hem sortit d’aquest tipus de categories i n’hem de ser molt conscients. Des del principi haurem de marcar territori i intentar imposar-nos. No tenim cap tipus d’excusa”.

ROTACIONS A L’EQUIP

La gestió de la plantilla que acostuma a fer Eder Sarabia fa encara més evident que l’11 de l’FC Andorra serà ben recognoscible malgrat donar rodet a jugadors amb menys minuts. Així, sembla clar que el porter Marc Vidal, Casadesús, Moha, Jandro Orellana, Jacobo o Marc Fernández seran titulars davant el Manacor. Petxarromán, lesionat, Marc Bombardó, amb el juvenil, i Hevel, Almpanis i Bakis són els únics jugadors que no han viatjat.

ESTADA A L'ACADÈMIA DE RAFA NADAL

Manacor. L’FC Andorra va treballar en el camp annex a l’Acadèmia de Rafa Nadal, a Manacor, per poder preparar el partit d’avui en gespa artificial. El club va fer gestions per poder rebre la visita del tennista, però es troba jugant el Masters de Torí.

tracking