Derrota de l'FC Andorra contra el Racing (0-1)

Els tricolors han desaprofitat les ocasions per endur-se el triomf

Un moment del partit d'aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha perdut 0-1 contra elRacingde Santander per culpa d'un únic gol de Pol Moreno a la sortida d'uncorneren un duel en què els tricolors han merescut més, però on s'han vist afectats per la manca d'efectivitat.

CarlosMartínez ha tingut la primera en un tir que ha marxat alt, peròSatrustegui, amb un cop de cap a la sortida d'un córner ha respost pels visitants. Els tricolors han estat els amos del partit, i han generat ocasions, com una d'Ivan Gil a la mitja hora de joc amb un tir escorat des de l'esquerra que ha sortit fregant el pal deParera, una deBundu, que ha enviat la pilota fora molt desviada quan s'havia plantat sol contra el porter, o un tir deCarlosMartínez des de la frontal que ha pogut aturar el porter visitant..Els locals gairebé no arribaven a porteria, i l'única ocasió ha estat un xut deFaustoTIenzades de camp propi que ha pogut atraparRattisense problema en un duel que ha arribat sense gols al descans.

A la represa, la història hacontinuatigual, amb els tricolors dominant i provant aParera, però amb un pas més endavant delRacing, que ho ha provat amb un tir deFaustoque ha hagut de treureRatti, i que ho ha acabat aconseguint al 56 amb un gol de Pol Moreno a la sortida d'un córner en una jugada embolicada dins de l'àrea, i on el VAR ha hagut de revisar una possible mà deFaustoTienza. A partir d'aquí elRacings'ha dedicat a dedicar el resultat davant d'uns tricolors que generaven bé, però que no eren capaços de mostrar-sefins altram final per empatar el partit. De fet, els visitants han mostrat el seu millor joc, iArturoha provat aRattia la sortida d'una falta directa.Hevelha tingut la més clara per l'FC Andorra després d'una gran jugada individual, però la seva rematada final ha marxat per sobre del travesser, i l'última ha estat per Valera a l'afegit amb un tir que ha marxat també per sobre.

Els tricolors estaven bolcats en atac, però no han pogut aprofitar cap de les ocasions que han generat alllargdel partit, i han acabat caient a casa contra els càntabres.

tracking