tennis

Vicky Jiménez es col·loca a la 124a posició del rànquing WTA

La tennista andorrana segueix ferma en l’objectiu d’arribar al Top 100 i puja 23 llocs a la nova actualització

Vicky Jiménez s'ha col·locat en el lloc 124 del rànquing WTA.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva segueix fent passos ferms de cara a la irrupció en el Top 100 mundial. L’andorrana ha pujat 23 llocs en el rànquing WTA, actualitzat ahir, i ja és la 124 del món, assolint la millor posició, la més alta fins al moment.

El salt a la classificació mundial li arriba a Vicky en un gran moment, tot just abans de desplaçar-se demà cap a Xile, on iniciarà la gira sud-americana que l’ha de portar també a Argentina i Uruguai. L’andorrana jugarà un WTA 125 a Santiago de Xile, un altre a Buenos Aires i un més a Montevideo, tot just abans d’afrontar la gran cita a Andorra, el Crèdit Andorrà Open del 28 de novembre al 4 de desembre, torneig amb què donarà la temporada per finalitzada.

INSCRIPCIONS TANCADES

Ahir va quedar tancat el termini d’inscripcions per al Crèdit Andorrà Open, amb la confirmació de moltes tennistes de qualitat. Jugadores Top 100 com Elisabetta Cocciaretto (64), Diane Parry (65), Nuria Parrizas (73) o d’altres destacades entre les 130 millors, com la italiana Sara Errani (104), Cristina Bucsa (107), Arantxa Rus (115) o Olga Danilovic (130), seran presents al Poliesportiu d’Andorra. Vicky Jiménez, a banda del quadre individual, participarà en la modalitat de dobles fent parella amb la resident Georgina García. Precisament, Huracán es troba pendent de poder obtenir una de les wild cards que atorga el torneig per poder participar també en individuals i tenir l’opció d’acabar amb bon regust de boca una temporada molt complicada en l’àmbit personals per les lesions.

tracking