L'FC Andorra assalta La Romareda (0-2)

Els tricolors s’imposen al Saragossa amb gols de Bakis i Carlos Martínez

Bakis i Pastor celebren el primer gol tricolor a La RomaredaFC Andorra

L'FC Andorra ha guanyat 0-2 contra el Saragossa amb les dianes deBakisiCarlosMartínez, i ha sumat la segona victòria seguida. El turc ha obert el marcador a tocar del descans just quan més collaven els locals, i el mataroní ha sentenciat el partit al temps afegit quan els aragonesos buscaven l'empat.

El Saragossa ha arrencat millor, tot i que sense generar cap ocasió clara. Els tricolors, mentrestant, han anat trobant-se millora poc a pocfins a generar la millor arribada a la mitja hora de joc amb un tir de Molina que ha marxat alt, després d'una jugada personal per la dreta d'Alti. Però els locals, davant d'unaRomaredadesesperada per les llargues possessions dels d'EderSarabia, ha avisat, i de valent, a la jugada posterior amb un u contra u deGiulianoSimeonequeLizoainha pogut treure amb el peu per evitar el gol local. El porter canari ha hagut de tornar a intervenir amb una mà espectacular després d'un xut deMollejo, però el que ha acabat arribant ha estat el gol de l'FC Andorra. La primera part ja gairebé agonitzava, i en un servei de cantonada servit perPampíndes de la dreta,Bakisva aprofitar la badada defensiva local per posar el cap i rematar a plaer per silenciar a LaRomaredajust abans del descans.

A la represa, encara amb la força del gol, han estat els tricolors els que han arrencat millor amb un parell d'arribades que han trobat la rèplica local amb un gol anul·lat aSimeoneper fora de joc. El Saragossa, amb més cor que cap encoratjat pels seus, ha començat a bolcar-se cap a la porteria deLizoain, però sense gaire clarividència, i deixant espais al darrere, com en una nova acció deBakisque ha acabat en gol, peròdesprés queel turc estès en posició de fora de joc. L'ambient s'ha anat escalfant per part del públic local, descontent amb el seu equip, però amb els aragonesos sense deixar d'anarcercantl'empat en cap moment, com amb un tir llunyà, i una internada per l'esquerra deSimeoneque ha acabat sense entrar. Però el que ha acabat arribant ha estat el 0-2 al temps afegit, quan un tir deCarlosMartínez ha tocat en un dels defenses del Saragossa, i hasorprèsCristian Álvarez, que no ha pogut evitar el gol.

Els tricolors sumen així la segona victòria en quatre dies, tot just abans de rebre alRacingde Santander el dissabte a les 18.30 hores a l'Estadi Nacional.