L'FC Andorra es retroba amb la victòria i supera la Ponferradina (3-0)

Carlos Martínez signa els tres gols de l'equip tricolor en un partit molt complert

Carlos Martínez celebra un dels gols de l'FC AndorraFernando Galindo

L'FC Andorra ha superat al Ponferradina a l'Estadi Nacional per 3 a 0, en un notable partit, amb molta producció i el protagonisme indiscutible de Carlos Martínez, autor dels tres gols de l'equip tricolor. Al minut 7, el davanter ha inaugurat el marcador aprofitant una assistència d'Almpanis, al minut 21 ha agraït un rebuig del porter visitant, Amir, en un xut del mateix Almpanis i als 67' de joc a signat el tercer i definitiu aprofitant una passada d'Hevel. L'Andorra es retroba amb la victòria després de tres derrotes consecutives i dimarts dia 1 de novembre visitarà La Romareda per enfrontar-se al Reial Saragossa en jornada intersetmanal.