Hora de reaccionar per a l'FC Andorra

L’equip tricolor rep la Ponferradina amb la consigna de tornar a assaborir una victòriaL’equip tricolor rep la Ponferradina amb la consigna de tornar a assaborir una victòria

Hora de reaccionar per a l'FC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres derrotes consecutives i quatre partits sense marcar, tot i que amb les seves arestes i les bones sensacions de Vila-real, obliguen l’FC Andorra a trobar la millor versió sense cap excusa. L’equip tricolor rep a les 14.00 hores la Ponferradina a l’Estadi Nacional, en un compromís on el grup d’Eder Sarabia té la consigna de tornar al carril de les victòries i de treure’s el mal sabor de les darreres ensopegades al recinte de la Baixada del Molí, ambdues per 0 a 1, davant el Burgos i l’Alabès.

El tècnic de l’FC Andorra va explicar que “hem d’estar frescos mentalment per treure endavant el partit”, i va afegir que “segurament pels mèrits que estem fent mereixíem tenir més punts”. Sarabia també va comentar que “hem de seguir millorant en els detalls. Evidentment tenim ganes de tornar a guanyar i posarem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir-ho perquè l’equip està bé”. El conjunt tricolor es trobarà al davant una Ponferradina que ha sumat 8 dels 13 punts que aplega lluny d’El Toralín, però que suma sis partits sense conèixer la victòria. A més, l’equip de José Gomes, que no podrà seure a la banqueta, té dues baixes importants per sanció, la del migcampista Kelechi i la del veterà davanter Yuri de Souza, que compleix la seva catorzena temporada a la Ponfe. L’entrenador del quadre del Bierzo va apuntar que l’Andorra “és un equip molt interessant. Fan coses que no havia vist abans en un equip de futbol i en molts partits arriben a tenir més del 80% de possessió. A més, Gomes va indicar que per aconseguir superar l’equip tricolor avui “s’ha d’anar fort i intentar treure’ls de la seva zona de confort”.

TRICOLORS AMB ESPANYA

D’altra banda, el club tricolor va rebre ahir la notificació que Jandro Orellana, Mika Mármol i Germán Valera havien estat preseleccionats per a la selecció espanyola sub 21 de cara a al següent convocatòria, encara per definir, del combinat que dirigeix Luis de la Fuente.

tracking