Dos clubs de natació de França i Suïssa entrenen al Pas

Els equips repeteixen estada a la vila fronterera, el francès des de fa vint anys i el suís per segon cop

Entrenament de Les Dauphins du TOEC, provinent de FrançaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els clubs internacionals de natació Les Dauphins du TOEC, provinent de França, i Schwimmclub Aarefisch, de Suïssa repeteixen estada a les instal·lacionsdel Centre Esportiu del Pas de la Casa per preparar-se de cara a futures competicions fent ús de la piscina i del gimnàs, segons informa l'ens comunal encampadà en un comunicat.

La corporació destaca que les Dauphins du TOEC, considerat el millor club de natació francès, fa gairebé 20 anys que prepara part dels seus entrenaments al Pas de la Casa de forma anual, i des que es va inaugurar la piscina (l’any 2003).

En aquesta ocasió, el club ha visitat la parròquia amb l’equip d’elit, format per 16 nadadors d’alt nivell, entre ells les olímpiques Assia Touati i Fantine Lesaffre. A més, lesDauphins du TOEC compta amb l’actual campió del món en 200 i 400 estils Leon Marchand. Aquest cop, l'equip francès s'estarà a la vila fronterera fins divendres per prepararel proper Campionat de França en la modalitat piscina de 25 metres, que tindrà lloc a Chartres.

Pel que fa al club suís, l'ens comunal destaca que és la segona vegada que ve al centre esportiu després d'haver fet la primera estada al febrer d'enguany. En aquest cas, l'equip va arribara principis d’octubre i ha fet una estada de tres setmanes per realitzar entrenaments en alçada i preparar el Campionat nacional de Suïssa. L'equip compta també ambmembres destacats com la nadadora Nora Meister, guanyadora de la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 i de diversos rècords mundials.

tracking