Copa del Món de Sölden

Verdú no acaba la segona mànega a Sölden

L'andorrà ha sortit del traçat en la part principal del recorregut

Verdú no acaba la segona mànega a SöldenMichel Cottin Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú no ha pogut acabar la primera Copa del Món de gegant de la temporada a Sölden, Àustria, després de sortir-se del traçat a la part inicial del recorregut. L'esquiador de la FAE havia arrencat bé la seva baixada marcant un bon ritme als primers revolts i aconseguint un bon temps al primer parcial, però ja dins del mur durant un gir ha fet un interior i ha anat per terra quedant-se així sense opcions de sumar els primers punts de la temporada al circuit mundial.

La Copa del Món en la modalitat de gegant s'atura ara fins al desembre, quan hi ha tres cites previstes, la primera el dia 10 a Val d'Isère (França), i la setmana següent dues més a Alta Badia (Itàlia), els dies 18 i 19.

20è temps a la primera mànega

Joan Verdú havia aconseguit el passi a la segona mànega de la Copa del Món de gegant de Sölden, la primera de la temporada, després d’aconseguir el 20è millor temps. L’esquiador de la FAE havia arrencat molt bé, marcant el 12è crono al primer parcial, i tot i que al mur va patir una mica, va creuar la línia de meta amb el 18è millor temps provisional per acabar sent 20è amb 1’01”94, a 2”06 del suís Marco Odermatt, que va ser el més ràpid a la primera mànega.

tracking