El MoraBanc aconsegueix la quarta victòria (86-74)

El MoraBanc, tot i tenir un duel amb altibaixos, suma la quarta victòria en quatre duels

Un instant del partit d'ahir al Poliesportiu.CESAR DE PABLOS / BCA

Quatre de quatre. El MoraBanc Andorra no va fallar i es manté invicte a la LEB Or després de superar 86-74 el Càceres en un duel de picar pedra, i on l’equip, més enllà de la victòria, va aprendre una mica més sobre com serà la categoria. Perquè guanyar de 30, per molt que et diguis MoraBanc Andorra, no és l’habitual en aquesta categoria, i ahir la plantilla va veure com s’ha de lluitar fins a l’últim segon per no endur-se ensurts com va semblar en algun moment ahir.

El Càceres va sortir ben plantat sobre el parquet, proposant un intercanvi de cops als tricolors, liderats pel joc interior amb Tew i Bercy, però tot just va durar set minuts després que el MoraBanc ho tallés de socarrel primer des del triple (amb Borg, Czerapowicz o Andric), i després amb la irrupció al matx de Marin Maric, per marxar 12 amunt al final del primer període (30-18). Els tricolors van seguir dominant el partit, o això semblava, perquè l’equip va anar mostrant-se precipitat per moments en la selecció de tir, fet que va traduir-se en desencert, i va anar baixant també les prestacions defensives. Això va obligar també Lezkano a aturar el partit després d’una mala acció defensiva (38-27). Però el temps mort no va tenir l’efecte desitjat, i els extremenys van aprofitar la sequera local de més de sis minuts sense anotar per fer baixar la diferència dels deu punts (38-31), i tot i els intents de Speight per mantenir el forat, el Càceres, amb un gran triple sobre la botzina, va marxar només quatre punts per darrere al descans (43-39).

El pas pel vestidor no va esperonar el MoraBanc, tot el contrari, i l’equip es va seguir veient espès i perdut per moments, i això va aprofitar-ho el Càceres per igualar el marcador 47-47 a l’equador del tercer temps. Lezkano va haver de tornar a aturar el partit, i en aquesta ocasió sí que va semblar tenir efecte, juntament amb l’alè del Poliesportiu, per tornar a agafar aire i marxar nou amunt (67-58) a falta de l’últim quart. Un 5-0 de sortida feia pressagiar que s’encarrilava la victòria, però l’ambient va crispar-se per algunes decisions arbitrals i va semblar descentrar l’equip (74-66), però Dee va treure el seu fusell, i amb dos triples va trencar definitivament el partit, i va deixar el triomf a casa.

El Palència, també amb un quatre de quatre, serà el rival vinent dels tricolors.