Quart triomf seguit del MoraBanc (86-74)

Tot i fer un partit gris davant del Càceres, els tricolors han sumat una nova victòria

Johnny Dee amb la pilota en el duel contra el Càceres

Johnny Dee bàsquet morabanc andorraCésar de Pablos/MoraBanc Andorra

El MoraBanc Andorra ha sumat la quarta victòria en quatre partits a la LEB Or després d’imposar-se per 86-74 al Càceres Patrimonio de la Humanidad en un duel més aviat gris i amb alts i baixos, però on els homes de Natxo Lezkano han pogut endur-se el triomf.

Tot i un inici valent del Càceres buscant el tu a tu amb el MoraBanc i arribant a manar els primers minuts, els tricolors han començat a trencar el partit al tram final del primer quart des del triple i des del joc interior de Maric, i han marxat 12 amunt (30-18). Tot i baixar un pèl les prestacions ofensives, els homes de Natxo Lezkano han seguit duent el ritme del partit, o això semblava, perquè ha arribat una desconnexió que ha fet que el Càceres baixés la diferència dels deu punts i marxés al descans només quatre amunt (43-39) després d’un triple extremeny sobre la botzina.

A la represa, el MoraBanc ha seguit perdut i ha vist com el Càceres empatava el matx i obligava a Lezkano a aturar el partit, i entre això i l’ajuda del Poliesportiu, ha semblat que l’equip reaccionava, i tancava el tercer període 67-58 amunt. El 5-0 de sortida a l’útlim quart ha semblat encarrilar el partit, però llavors ha començat el concert de xiulet de la tripleta arbitral que ha desconcertat l’equip i ha fet enrabiar al Poliesportiu i que els visitants tornessin a situar-se per sota dels deu punts (74-66), però el MoraBanc no s’ha deixat sorprendre, i ha sumat un valuós triomf just abans d’afrontar un dels trams més exigents de la temporada amb partits contra candidats a l’ascens com Palència, Burgos, Lleida i Estudiantes