L'FC Andorra vol tornar a sumar davant el Vila-real

Després de les dues derrotes consecutives a l’Estadi Nacional, l’FC Andorra vol recuperar sensacions i tornar a sumar

L'FC Andorra vol tornar a sumar davant el Vila-real

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta tarda el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real per creuar el destí amb el filial groguet. L’equip tricolor es desplaça amb la idea de no renunciar al seu estil i amb la voluntat de tornar al carril de les victòries i les bones sensacions després de les dues derrotes consecutives a l’Estadi Nacional, contra Burgos i Alabès. Dos partits que es van caracteritzar, també, per la falta de profunditat i de pólvora de l’equip tricolor.

El tècnic, Eder Sarabia, va ser molt clar abans de viatjar a Vila-real en la defensa aferrissada de la filosofia de l’equip. Una proposta que no pensa canviar i que reforça amb arguments, subratllant que només cal introduir petits canvis per millorar però sense renunciar a la idea.“Tenim una virtut molt potent que és desenvolupar tot el que estem desenvolupant, al marge del resultat”, va explicar. El tècnic va apuntar que “som un equip agressiu i aconseguim reduir les possessions del rival a banda de generar moltes de les coses que volem”, i va afegir que malgrat no guanyar els tres darrers partits –l’Andorra ha sumat un punt de sis– “potser quan estàvem a dalt vam fer el conte de la lletera”. Tot i no dubtar gens de la filosofia, Sarabia va reconèixer que el camí només era “fer una anàlisi profunda i amb rigor de tot el que està passant”. Més enllà de tot això, Sarabia va comentar que “som un equip que exigim molt en atac a la línia defensiva i al pivot, fins i tot al porter. Durant 90 minuts és difícil mantenir la concentració absoluta i pot haver-hi certa desconnexió”. Unes petites faltes de tensió que van provocar gols feridors i encaixats després de serveis de banda en contra i que el tècnic tricolor va personalitzar en els dos darrers rivals, ja que “ni Alabès ni Burgos ens van generar gaire, però van estar encertats”, va destacar. Per al partit contra el Vila-real B, Álex Petxarroman segueix de baixa i tampoc ha viatjat el capità, Rubén Bover, que va rebre un cop contra l’Alabès que li va provocar un trencament al múscul oblic, a l’abdomen, i l’obliga a descansar. D’altra banda, l’Andorra no estarà sol avui a Vila-real ja que una cinquantena d’aficionats viatjaran en autocar per donar suport a l’equip.

Vila-real, invicte a casa

El partit contra l’FC Andorra tindrà una connotació especial per a l’equip groguet per la mort de José Manuel Llaneza, vicepresident de l’entitat i un dels artífexs del creixement del Vila-real en els darrers anys, tant primer equip com tota la xarxa de futbol base. L’entrenador del filial de l’equip castellonenc, Miguel Álvarez, va explicar que “fa dos anys que ens enfrontem a l’Andorra i és un equip que et sotmet” i que és “el millor quant a joc associatiu, però al futbol hi ha més armes. És molt difícil treure’ls la pilota, però som un equip que també sap fer-ho”. El porter Iker Álvarez de Eulate no s’enfrontarà als tricolors ja que es troba en dinàmica del primer equip i l’ex de l’Andorra Iker Goujón segueix lesionat.

L'ESTAT DEL RIVAL

Vicente Pallarés, Ràdio Vila-real CF

AMB LLANEZA EN EL RECORD

La mort de José Manuel Llaneza marca, sens dubte, la prèvia del partit contra l’Andorra. A més, la Ciutat Esportiva portarà a partir d’ara el nom del recordat vicepresident. El Vila-real és un equip bipolar aquesta temporada oferint dues imatges ben diferents quan juga a casa i quan ho fa fora. A l’Andorra se li té un gran respecte, ja que s’han enfrontat els dos darrers anys i se’ls coneix bé. A més, segurament que el Vila-real B decidirà canviar l’estil i explotar altres registres, com el contraatac i la pilota aturada.

tracking