El Càceres, l'enemic més íntim

El MoraBanc rep al Poliesportiu l’equip extremeny, amb qui ha viscut enfrontaments històrics

El Càceres, l'enemic més íntim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un enfrontament contra el CB Càceres provoca sempre un regust nostàlgic i d’orgull a l’aficionat tricolor i, evidentment, al MoraBanc Andorra com a club. Tot i els tombs que ha fet la vida i els anys que han passat, la visita de l’equip extremeny al Principat sempre és especial. En un context ben diferent, l’equip tricolor rebrà a les 18.30 hores al Poliesportiu el Càceres Patrimonio de la Humanidad, en un nou capítol de la reconquesta del MoraBanc Andorra a la Lliga ACB.

Una màxima categoria del bàsquet espanyol que el llavors Festina Andorra va assolir per primer cop en un cinquè partit taquicàrdic disputat el 1992 al pavelló d’Escaldes contra el Càceres. A més, l’equip extremeny també es va creuar amb els tricolors a les semifinals per pujar a l’ACB el 2013, amb el River Andorra assolint per 3 a 1 la plaça per a una final per l’ascens que va perdre davant el Lucentum Alacant. Però més enllà de la història i les batalletes, el MoraBanc no vol cap tipus de confiança i vol sumar la quarta victòria del curs i seguir amb el ple en aquest inici de temporada a la LEB Or. El tècnic, Natxo Lezkano, va tornar a emetre un missatge que no és nou i que serà habitual durant tot l’any, el de la calma i mantenir els peus a terra. “S’han de respectar tots els rivals igual. Si en aquesta lliga rebaixes el nivell de respecte o d’alerta ho pagues i un dels nostres reptes és estar sempre així, amb aquest nivell. Hem d’aconseguir que cada partit sigui un desafiament per a nosaltres.” L’entrenador basc va afegir que el feeling amb l’afició serà un dels aspectes cabdals en el transcurs de la temporada per poder assolir el gran objectiu. “El primer partit [contra el Cantàbria] les coses van sortir molt bé, la gent s’ho va passar molt bé i va haver-hi bon feeling.” En aquest sentit, Lezkano va apuntar que “ser sòlids a casa és una garantia de guanyar molts partits i esperem respondre a aquestes expectatives davant dels aficionats”.

Pel que fa a la infermeria, Nacho Llovet és seriós dubte per al partit contra el Càceres. L’ala-pivot català no va entrenar ahir per unes molèsties al genoll que li estan fent la guitza però l’entrenador tricolor espera, finalment, poder comptar-hi. Per part seva, Rafa Luz ja es troba gairebé al cent per cent i Juan Rubio ja treballa amb la resta de l’equip.

tracking