Esquí Alpí

Les Finals de la Copa del Món tindran 350 voluntaris

L'organització ha activat el procés d'inscripció dels voluntaris amb perfils que donin servei a persones amb diversitat funcional

Voluntaris d'edicions anteriorsMedia Chief

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'organització de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2023, que se celebraran a SoldeuEl Tarter de Grandvalira del 13 al 19 de març, ha activat el procés d'inscripció dels voluntaris, segons informa l'organització en un comunicat. Així, s'espera el suport de 350 personesque donaran servei als equips tècnics a l’interior de les pistes de competició, i als equips de logística i altres àmbits.

Enguany, se seleccionaran perfils que atendran i donaran servei a aquelles persones que pateixin algun tipus de discapacitat i requereixin el suport de l’organització per gaudir de l'esdeveniment. A més, també s'integraranvoluntaris per atendre i col·laborar amb les accions previstes en l`àrea de sostenibilitat i cura del medi ambient.

Així mateix, l'organització destaca que l'àrea de voluntaris està oberta a incorporar a l'equip persones que tinguin alguna mena de diversitat funcional provinents de diferents associacions i col·lectius del país.

tracking