El MoraBanc, a refermar la solidesa

L’equip tricolor visita l’Albacete, equip procedent de LEB Plata, amb la intenció de seguir líder

Un moment del partit MoraBanc - CantabriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda el pavelló del Parque per enfrontar-se a un altre equip acabat d’aterrar de la LEB Plata –idèntica situació que el Cantàbria–, el Bueno Arenas Albacete, a les 18.00 hores. L’equip manxec va desprecintar la categoria esborrant l’Oviedo a casa (88-42) i la passada jornada, tot i perdre, va fer suar de valent l’HLA Alacant.

“És un equip amb molta gana”, va destacar el tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, que no es refia gens del rival, ja que “el partit serà com tots els de la LEB Or, un partit que podem guanyar però que també podem perdre”. L’Albacete, va explicar l’entrenador, “va guanyar de pallissa a la primera jornada i aquesta gairebé guanya a Alacant, que és una pista difícil. És un rival que té una dinàmica molt bona”. El MoraBanc aterra pletòric de moral, com a líder de la categoria amb dues victòries i amb la voluntat de refermar la solidesa mostrada fins ara. “La classificació no és important per a nosaltres a dia d’avui, el més important és poder competir el millor possible cada partit”, va assenyalar Lezkano, que va afegir que “l’equip està bé i animat després del bon partit contra Cantàbria”. Ara bé, va reconèixer que, tot i les excel·lents sensacions, “ens falta millorar en força coses encara i és normal però és important que mostrem sempre la consistència defensiva de dimecres”.

Lezkano va exposar que “imagino que l’Albacete plantejarà el partit sense res a perdre, molt a guanyar i anirà amb la màxima il·lusió. Sobretot hem d’igualar sempre la il·lusió amb la qual surtin els contraris”. En aquest sentit, el tècnic tricolor va destacar que “nosaltres hem d’imposar el nostre ritme de joc sabent que són molt perillosos. Tenen bases que roben moltes pilotes, propicien moltes situacions de contraatac i hem d’estar pendents de no perdre pilotes. És una cosa que estem fent malament, la pèrdua de pilotes, i hem d’anar amb compte amb això”.

L’equip viatja amb l’única baixa de Juan Rubio, que segueix recuperant-se de la lesió a l’adductor, i Rafa Luz no acaba de fer net de la sobrecàrrega i encara arrossega molèsties a la zona. Tercer partit en vuit dies per a un MoraBanc que té una nova oportunitat de seguir guanyant i ampliant diferències.

tracking