El MoraBanc Andorra escombra el Grup Alega Cantàbria (88-47)

L'equip tricolor, amb quatre jugadors per sobre dels 10 punts, suma la segona victòria del curs

Un moment del partit MoraBanc - CantabriaFernando Galindo

ElMoraBancAndorra ha esborrat del mapa de manera contundent el GrupAlegaCantàbria per 88-47, en el primer partit al Poliesportiu i el segon del curs aLEBor. El conjunt de NatxoLezkanos'ha mostrat infinitament superior al rival arribant a cordar la victòria per +41, amb Johnny Dee (12), Maric (16),Speight(15) iCzerapowicz(10) com a principals anotadors. El primer quart s'ha tancat amb un 21-10 al dictat de Dee -12 punts i tres triples- en una clara mostrade la qualseria la tònica durant tot l'enfrontament, i s'ha arribat al descans amb 38-24 i amb elMoraBancposant les bases d'un triomf més que contundent. Enla tornadade vestidors s'ha agradat Maric, dominador absolut a la pintura, i els tricolors han signat un parcial de 34-10 amb una anotació coral i un domini en totes les facetes del joc. Tot i l'enorme distància, els tricolors no han aixecat el peu de l'accelerador al darrer quart i han arrodonit una victòria que referma les intencions dels deLezkano, tot esperant la visita de dissabte a Albacete.