El VPC s'estrena a Catalunya amb una exhibició contra l'RC Spartans

L’equip obre la lliga amb un gran triomf contra els de Granollers

Entrenament del VPC Andorra a Prada de Moles.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra va encetar la seva aventura a les competicions catalanes després de 36 anys competint a França, amb una contundent victòria per 69-5 contra l’RC Spartans de Granollers a la primera jornada de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana. Els homes de Dani Raya van encarrilar el triomf a la primera meitat arribant 19-0 al descans, i va acabar d’arrodonir la meravellosa estrena a la represa amb el 69-5 amb què es va arribar al final del partit, que va ser també el primer partit oficial de l’equip masculí al camp encampadà de Prada de Moles, on es va viure un gran ambient per aquesta doble estrena del conjunt tricolor.

El VPC va obrir el marcador ben ràpid amb un assaig sense transformació, i va seguir mostrant la seva superioritat ja des de l’inici del partit amb dues marques més abans d’arribar al descans, que sí que van tenir transformació posterior. A la represa, el festival i l’exhibició tricolor va continuar sobre la gespa de Prada de Moles, i van seguir caient els assajos un darrere l’altre i de tot tipus fins a set, que van servir perquè el conjunt de Dani Raya sumés també en bonus ofensiu en la seva estrena a la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana. Al tram final, a més, l’SPartans va poder fer també l’assaig de l’honor.

Els tricolors visitaran dissabte vinent la Teixonera per enfrontar-se al FC Barcelona Blau, que ocupa el liderat del grup després d’haver sumat dues victòries en els dos primers partits. La fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana la formen set equips, i té un format de lligueta a una única volta on els quatre millors passaran a disputar la Divisió d’Honor Catalana. En cas d’acabar entre el cinquè i el setè lloc, el VPC disputaria la Primera Catalana.

tracking