La República Txeca goleja la selecció sub-19 femenina (12-0)

La selecció femenina sub-19.FAF

La selecció sub-19 femenina va estrenar el Preeuropeu de la categoria sent golejada per la República Txeca per un contundent 12-0. El conjunt centreeuropeu no va donar cap tipus d’opció a les noies de José Antonio Martín, i als 24 minuts ja manava 3-0 al marcador gràcies a un hat-trick d’Andrea Svibkova. Les txeques van anotar el quart gol encara abans del descans gràcies a Anna Barkova, i a la segona meitat van continuar inflant el compte dels gols amb les dianes de Strizova (2), Duchackova (2), Pavlickova, Cerna, Goretkiova i Brejskova fins a deixar el resultat final en 12-0.

Les tricolors tancaran el Preeuropeu dimarts en el segon i últim partit d’aquesta fase contra el conjunt amfitrió, el Kazakhstan, que a la primera jornada va caure també contra la República Txeca per 7-0.