L'FC Andorra torna de Màlaga amb un punt (0-0)

Els tricolors han tingut ocasions per guanyar, i han acabat amb un menys

L'FC Andorra ha sumat la sisena jornada consecutiva sense perdre després d'empatar 0-0 a Màlaga. Els tricolors han fet una mala primera meitat, però a la segona han disposat de fins a tres ocasions clares per marcar en un partit en què l'equip ha acabat amb deu per l'expulsió d'Alex Pastor a cinc minuts pel final.

El duel ha arrencat amb uns primers minuts de tempteig, però amb el Màlaga sent el dominador de la pilota, i sent qui més s'acostava a l'àrea rival. De fet, l'FC Andorra gairebé no ha pogut ni passar del mig del camp durant el primer quart d'hora per l'alta pressió dels visitants. Poc a poc els homes d'Eder Sarabia han pogut sortir amunt i deixar-se caure a prop de la porteria de Manolo Reina, en un duel que ha arribat al descans sense ocasions.

A la represa, el Màlaga ha tornat a sortir millor, i ha tingut la primera només arrencar amb un cop de cap d'Esteban Burgos que ha tret Lizoain amb una gran intervenció. Aquesta ocasió ha esperonat els tricolors, que han pogut fer-se amb la possessió i acostar-se a la porteria malaguista, tot i que sense cap ocasió de perill, fins al minut 60, quan la defensa local li ha regalat li una pilota a Bakis, que no ha pogut superar a Reina en l'u contra u. L'FC Andorra en volia més, i Valera també ha tingut, però Reina, amb una magnífica intervenció amb la punta del dit, ha evitat el 0-1 tricolor.

La millora de l'FC Andorra era ja una evidència, però s'ha trobat davant a un gran Manolo Reina que ha evitat també una nova ocasió de Bakis, que hauria pogut obrir el marcador després d'una passada de Bover. Els nervis han començat a apoderar-se de La Rosaleda, i els tricolors han seguit anant en busca del gol, fins que Pastor ha estat expulsat al minut 84 a instàncies del VAR. El Màlaga, esperonat pels seus aficionats, ha tingut un tímid intent d'anar cap amunt, però el marcador ja no s'ha tornat a moure

Els tricolors afronten ara una doble cita a l'Estadi Nacional amb les visites del Burgos dimecres, i de l'Alabès dissabte, tots dos partits a les 16.15 hores.