Triomfs de l'FC Encamp i l'FS La Massana, que lideren la classificació (7-0)

Duel anterior de l'FC Encamp.FAF

L’FC Encamp i l’FS La Massana comanden la classificació de la Lliga Viatges Pantours després de les tres primeres jornades de competició. El vigent campió, el conjunt encampadà, va sumar un triomf contundent després d’imposar-se per 7 a 0 al CFS Pas de la Casa amb quatre gols de Tomislav, i un d’Albino, Carrillo i Domingues. Amb aquest triomf, l’FC Encamp suma tres victòries en tres duels, igual que l’FS La Massana, que va imposar-se al PVE 93 per 4 a 7 en un duel que no va trencar-se fins a vuit minuts del final, quan el conjunt massanenc va sentenciar el duel amb un parcial de 0 a 3 als últims minuts.

A la tercera posició hi ha empat entre el Madriu i el Ranger’s, tots dos amb sis punts, que van enfrontar-se en aquesta jornada amb triomf 4 a 6 per als últims, mentre que l’altre partit va acabar amb empat a tres gols entre la UE Extreme­nya i la UE Santa Coloma.

A la Segona Divisió, l’Atlètic Amèrica lidera la classificació per davant de l’Esperança.