Sarabia recupera Jacobo i Carlos per al duel a Màlaga

L’equip viatja avui a terres andaluses i farà l’últim entrenament

Jacobo, en un entrenament d'aquesta setmana.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carlos Martínez i Jacobo González són les novetats de l’FC Andorra de cara al duel de demà a la nit al camp del Màlaga CF. El davanter català torna a la dinàmica de l’equip després d’haver complert un partit de sanció contra el Llevant, mentre que l’atacant madrileny ja ha fet net de la lesió que arrossegava durant les últimes setmanes. Els que no podran ser a Màlaga són els dos laterals drets, Dani Morer i Alex Petxarroman, que encara segueixen amb problemes físics. Sobre el primer, el tècnic tricolor Eder Sarabia va manifestar ahir que ja està al tram final de la recuperació, mentre que amb referència al basc va manifestar que ja ha començat a fer alguna activitat amb la resta dels companys.

L’equip va fer ahir l’últim entrenament al Principat i avui mateix viatjarà cap a Màlaga, on realitzarà l’última sessió preparatòria abans del matx que arrencarà demà a partir de les 21.00 hores. Tot i el mal estat de forma del Màlaga, el tècnic, Eder Sarabia, no se’n refia i ja va avisar ahir que “serà un partit complicat, ells no han començat bé, però no ens ha de confondre del que som cada club, de la història que hi ha al darrere, ni dels grans jugadors que tenen ells”.

D’altra banda, la federació va confirmar la designació de l’àrbitre del partit, que serà el col·legiat basc Iosu Galech Apezteguia, amb Álvaro Moreno Aragón al VAR.

tracking