MOTOCICLISME

El mundial d'X-Trial torna per celebrar el títol de Toni Bou

El resident arriba com a campió a la prova que es farà el 8 d'octubre

L'esdeveniment se celebrarà el proper 8 d'octubre al Poliesportiu d'AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Motociclista d’Andorra i 2 Play Events han presentat aquest matí l’X-Trial Andorra la Vella, l'última prova del Campionat del Món FIM d’X-Trial 2022, que se celebrarà el proper 8 d’octubre al Poliesportiu d’Andorra a partir de les 18 hores. La prova es preveu com un bany de masses pel pilot resident Toni Bou, que arribarà ja amb el seu 16è títol de Campió del Món d'X-Trial a la butxaca (en té 16 més a l'aire lliure) i que rebrà el distintiu de vencedor a casa. En aquest aspecte, el corredor ha manifestat que "estic molt content d'arribar amb el títol i ho donaré tot perquè aquesta és la disciplina que gaudeixo més i és un espectacle", a més d'afegir que "tinc ganes de celebrar el títol aquí amb la gent de casa i els meus amics. Espero que surti la meva millor versió i pugui fer gaudir a la gent, que és la part més important del trial indoor".

Pel que fa a les autoritats, la cònsol Major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assenyalat que "és important que puguem gaudir d'aquests esdeveniments perquè som un país que viu del turisme i hi haurà una promoció molt gran de la parròquia i del país", mentre que el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, ha declarat que "tornarem a demostrar que som capaços d'organitzar esdeveniments de primer nivell".

Des de l'organització han explicat que la venda d'entrades va amb bon ritme, i que la previsió és que el Poliesportiu estigui "ple o al 90%" de cara a la prova del dissabte 8 d'octubre.

tracking