La selecció vol sumar més punts davant Letònia

La selecció clou avui, a les 15.00 h davant Letònia a l’Estadi Nacional, la Nations League més profitosa

La selecció es va exercitar ahir a l'Estadi Nacional abans de tancar la Nations.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta posa aquesta tarda a l’Estadi Nacional el fermall a una Nations League que, passi el que passi, ja és històrica i la competició, fins ara, més prolífica en punts per a Andorra. Els set de sumats, gràcies a les dues victòries contra Liechtenstein i l’empat a casa davant Moldàvia, donen al grup de Koldo certa credibilitat per pensar que posar la cirereta davant Letònia a les 15.00 hores no és inabastable. El combinat tricolor celebra la fita aconseguida però no es vol quedar, ni de bon tros, aquí, ja que, per sobre de tot, es valora “fer cada cop més les coses ben fetes”, tal com va assegurar el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate. El tècnic va voler girar full ràpidament en aquest aspecte i va exposar que “hem de gaudir del moment perquè les victòries costen molt i hem de treballar per ser competitius durant més minuts cada vegada”.

Letònia visita l’Estadi Nacional com a líder de grup i amb la necessitat de puntuar per assegurar-se l’ascens a la Lliga C de la competició. Això podria fer el conjunt bàltic encara més perillós del que ja és, tot i que per al capità de la selecció, Marc Pujol, “pot significar una arma de doble tall”. El migcampista va explicar que “m’espero un partit dur i difícil, perquè ells necessiten confirmar la primera plaça del grup”. Pujol va afegir que “és important per a nosaltres mantenir la dinàmica, però no volem donar més importància als punts i a les victòries de la que tenen”. Per a Koldo, Andorra haurà d’“igualar la intensitat que proposi Letònia i jugar amb les nostres armes. Tenen jugadors diferencials físicament i a les segones jugades”. El seleccionador va afirmar que el conjunt de Kazakevics té un onze molt recognoscible “i punts molts forts” i que per a Andorra pot ser un mirall “tot el que es va fer bé en el partit d’anada”.

Tot i que hi ha jugadors amb molèsties, el seleccionador tricolor podrà disposar de tots els jugadors convocats, mentre que un dels homes importants, Jaunzems, és baixa a l’equip letó.

LA SUB-19 ENCAIXA LA SEGONA DERROTA AL PREEUROPEU

La selecció sub-19 va sumar ahir la segona derrota a la fase de classificació de l’Europeu de la categoria que s’està disputant a l’Stade des Arbères, a Meyrin (Suïssa). Els nois de Jesús Julián Lucendo van perdre contra Grècia per 3 a 0 i continuen sense poder puntuar en el Preeuropeu, emmarcats en un grup fortíssim amb els grecs, la República Txeca i els amfitrions, Suïssa. Tsikos, al minut 9, va avançar Grècia, i abans del descans, Koutsias va establir el 2-0. Quan faltava un quart d’hora, Kyriopoulos va sentenciar una Andorra que, malgrat la derrota, va competir en tot moment. Dimarts, a les 18.30 h, els tricolors tanquen la fase contra la selecció de Suïssa.

tracking