Smit i Bassols s'enduen la primera Gran Fondo Encamp

El comú encampadà fa una valoració positiva de l’esdeveniment

Podis de la Gran Fondo Encamp Pas de la Casa.GRAN FONDO WORLD TOUR

Willem Smit i Berta Bassols van endur-se la victòria en la cursa Envalira (103 quilòmetres) de la primera edició de la Gran Fondo Encamp Pas de la Casa, disputada ahir a la parròquia encampadana. A la cursa masculina, el podi van completar-lo Paul Deumal i Sergi Garcia, mentre que a la femenina va acabar en segon lloc Mavi Gil, i en tercer lloc, Elisenda Vive.

En aquesta estrena van prendre part poc més d’un centenar de participants (118 inscrits), que van poder triar entre tres recorreguts, de 103, 47 i 31 quilòmetres, tots amb sortida a la plaça dels Arínsols, i arribada als Cortals d’Encamp. La prova va tenir també participació destacada, com els corredors professionals residents Robert Gesink i Jack Haig, l’entrenador de l’FC An- dorra Eder Sarabia, i el corredor de curses de muntanya Pau Capell.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d’Encamp, Nino Marot, en va fer una valoració “molt positiva”, i va destacar “els comentaris positius que ens han fet participants i organització”.