L'FC Andorra s'agrada i supera a l'Eibar (2-0)

Molina i Hevel han deixat els tres punts a l’Estadi Nacional

L’FC Andorra ha sumat la segona victòria de la temporada a casa i tercera de la temporada després d’imposar-se per 2-0 a l’Eibar amb un gol de Sergio Molina a la primera meitat i un altre d’Hevel al temps afegit de la segona meitat. Els tricolors han dominat tot el partit i han perdonat el que hagués pogut ser una golejada, tot i que han pogut acabar sumant els tres punts a l’Estadi Nacional.

Els tricolors han arrencar avisant, provocant dos córners en tot just un minut tot i que sense perill. L’Eibar ha començat també a treure el cap tot i que sense poder generar arribades perilloses, i és que les més clares han estat locals. Primer ho ha provat Carlos Martínez amb un tir que ha tret Yoel, i ho ha provat poc després Almpanis forçant també a lluir-se al porter dels visitants. On ja no ha pogut fer res el porter gallec ha estat al minut 20, quan Molina ha aprofitat una passada de Christos per plantar-se dins de l’àrea per l’esquerra, i ha superat a Yoel amb un gran tir amb l’interior on no ha pogut fer res la defensa basca.

L’Eibar ha quedat estabornit, i les ocasions més clares han seguit sent pels d’Eder Sarabia, amb un tir d’Almpanis que ha rebotat en un defensa i ha anat a servei de cantonada, i amb un altre tir des de la frontal, en aquest cas d’Hector Hevel, que també ha hagut d’enviar Yoel a córner. De fet, les dues úniques arribades visitants han estat al tram final de la primera meitat amb dos tirs d’Aketxe que han acabat marxant altes sense problemes per a Lizoain, i amb els que s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, han seguit mostrant-se millor els tricolors, amb una arribada de Valera a la primera jugada, en una acció que ha pogut atrapar finalment Yoel, igual que ha fet posteriorment amb un xut d’Hector Hevel que ha anat massa fluix i centrat. Els tricolors han seguit perdonant el 2-0 que els hagués donat tranquil·litat, amb dues noves accions de Carlos Martínez i Valera. L’Eibar ha anat traient tota l’artilleria, i els tricolors han mogut també la banqueta en un duel que ha anat perdent poc a poc ritme abans del tram final, fins que Bakis ha tornat a perdonar després de desaprofitar el segon després d’una recuperació. Els visitants ho provaven amb accions aïllades i sense perill com un tir de Blanco que ha sortit molt desviat, i els tricolors han intentat tancar el partit a la contra, tot i que sense èxit i ha tocat patir fins el final. L’àrbitre havia afegit fins el 95, però una lesió de Lizoain ha fet que Busquets hagués d’agregar tres minuts més i ha estat llavors quan ha arribat el 2-0 obra d’Hector Hevel que ha acabat sentenciant el partit i deixant la victòria al Principat.

Els tricolors se situen amb deu punts en vuitè lloc, i visitaran la propera setmana a l’Albacete.