El MoraBanc Andorra supera l'HLA Alacant (56-72)

Els tricolors s’enfrontaran avui a un rival de nivell, el Bayern

Rafa Luz pujant la pilota durant el duel celebrat ahir a Llíria.MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra va sumar la segona victòria de la pretemporada després d’imposar-se per 56 a 72 a l’HLA Alacant (un dels seus rivals enguany a la LEB or) en el Torneig ciutat de Llíria. Els tricolors van anar de menys a més, i van acabar imposant-se al conjunt alacantí després d’una gran segona part. El duel d’ahir també va servir per al redebut de Rafa Luz, que va tornar a vestir la samarreta del MoraBanc Andorra després d’haver arribat a principi de setmana de proclamar-se subcampió de la Copa Amèrica amb el Brasil.

Els alacantins es van distanciar al marcador 20 a 12 al final del primer quart, però el MoraBanc va reduir fins al 34 a 32 al descans. A la represa, els tricolors van poder capgirar el marcador abans dels deu últims minuts amb el 46 a 50, i van acabar de sentenciar el partit al tram final amb un 10 a 22 de parcial durant l’últim període que va acabar deixant el marcador en 56 a 72.

Els tricolors disputen aquest vespre un test de nivell també a Llíria, ja que s’enfrontaran al Bayern de Munic, subcampió de la Lliga alemanya i equip que disputarà l’Eurolliga.