CURSES DE MUNTANYA

Sintu Vives finalitza en 29a posició a la cursa ultra del Mundial

El corredor va ser l’únic representant de la FAM i va entrar a gairebé dues hores de la primera plaça

L'equip de la federació al Mundial d'Itàlia.FAM

Sintu Vives va finalitzar en 29a posició a la cursa ultra del Mundial de Curses de Muntanya que s’està disputant aquest cap de setmana a Val Bognanco (Itàlia). El corredor va ser finalment l’únic representant de la FAM en aquesta prova, ja que Lluís Sanvicente, que també havia de prendre-hi part, va acabar sent baixa d’última hora.

El traçat de la cursa era molt dur, amb un total de 56 quilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu. Vives va entrar a la línia de meta just abans del Top-30 en una 29a posició, amb un registre final de 7 h 21’09”, a gairebé dues hores del vencedor, que va acabar sent el corredor local, Cristian Mioggio, amb un temps de 5 h 28’25”. El podi van completar-lo el corredor australià, Blake Turner, que va entrar a 36’21 del triomf, i l’espanyol Alejandro Mayor, que va creuar la línia d’arribada a 36’58 de l’esportista italià que va proclamar-se campió del món.

El Mundial de curses de muntanya es tancarà avui amb la cursa skyrace, amb un recorregut que tindrà un total de 31 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu. La FAM hi serà representada per cinc corredors a la línia de sortida, ja que és previst que Òscar Casal, Arnau Soldevila, Ariadna Fenés, Carlos Fernández i Nicolás Vivanco prenguin part en l’última prova d’aquest Campionat del Món de Val Bognanco (Itàlia). A més, es tancarà també la competició per equips, on Andorra ocupava la sisena posició després de la primera jornada de competició, en què Arnau Soldevila, amb un 11è lloc, va ser el millor dels tricolors en la prova vertical.