L'FC Andorra vol seguir la bona línia contra el Mirandés

L’FC Andorra visita el Mirandés amb l’objectiu d’aprofitar l’impuls del triomf contra el Granada per tornar a sumar punts

L'FC Andorra vol seguir la bona línia contra el Mirandés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta tarda el CD Mirandés (16.15 hores, Anduva) en el que es podria considerar el primer partit de la seva lliga després del dur inici que l’ha dut a enfrontar-se a quatre equips de la part alta (Las Palmas, Granada i Sporting són entre els quatre primers classificats, i l’Oviedo és també entre els deu primers). Al davant hi haurà un equip cridat a lluitar per la permanència, sobre el paper com l’FC Andorra, que encara no sap el que és guanyar i que només ha sumat un punt dels 12 de possibles després d’haver empatat a la primera jornada amb l’Sporting, i perdre posteriorment amb Vila-real B, Màlaga i Alabès.

El conjunt tricolor buscarà allargar la inèrcia i la bona imatge dels últims duels, especialment contra el Granada, per tornar d’Anduva amb algun punt al sarró, i el tècnic basc de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va manifestar a la prèvia que “volem aprofitar l’impuls i l’energia després de la victòria que vam sumar contra el Granada”, i va afegir que “el Mirandés serà un rival agressiu, valent i que buscarà la porteria contrària”. Encara sobre el rival, va destacar que “estem preparats per a tot, si ens pressionen a dalt pot incomodar, però si després trobem els espais, podem tenir molt de recorregut per fer mal”. Va agregar que “per molt que no hagin guanyat, excepte contra el Màlaga, no han estat inferiors als rivals, i haurem de donar la nostra millor versió per imposar les nostres armes, i també haurem d’estar encertats en les nostres àrees”.

Sarabia va referir-se també a les noves incorporacions tricolors (Christos, Sinan i Bundu) i la seva adaptació, i va afirmar que “aniran entrant a poc a poc perquè han fet la pretemporada en un altre lloc. Falta adaptació, tranquil·litat i tenir més sessions de feina”, i va cloure que “el nostre model de joc s’ha d’entendre el millor possible per intentar desenvolupar-lo i no tenim pressa perquè el bloc de l’any passat està fent les coses bé”. Encara a nivell de noms propis, Sarabia va confirmar la baixa d’Adri Vilanova per lesió, una absència important per als tricolors, ja que el central català és l’únic jugador dels 28 de la plantilla que havia disputat tots els minuts de lliga.

El Mirandés vol el primer

Des de Miranda de Ebro, el tècnic local, l’exfutbolista Joseba Etxeberria, va declarar que “necessitem guanyar i som conscients que haurem de donar la nostra millor versió”. Va agregar que “en aquestes primeres jornades hem tingut alts i baixos, però els resultats manen i necessitem la victòria”. Sobre el conjunt tricolor, l’entrenador va assenyalar que “és un rival que té una bona dinàmica després de l’ascens, i hem de treballar perquè es jugui més al que volem nosaltres que al que volen ells”. Finalment, i encara amb relació als tricolors, va cloure que “poden variar de sistema, però la seva manera de jugar no canvia, i crec que serà un duel molt disputat i, a priori, molt atractiu”.

L'ESTAT DEL RIVAL

Arsenio Besga, Diario de Burgos UN INICI AMB MAL PEU El Mirandés no té un bon inici de temporada, tal com demostren els resultats d’aquests primers partits, amb un únic punt de 12 de possibles, i amb tres derrotes consecutives. El club va trigar molt a tancar la plantilla, i això s’ha acabat notant en aquests primers partits, però ja amb tota l’esquadra enllestida, hauria d’anar cap amunt. El partit d’avui serà clau per al Mirandés, ja que s’enfrontarà a un equip que, sobre el paper, ha de lluitar pels mateixos objectius que ell, la salvació.

tracking