L'FC Andorra empata a Anduva contra el Mirandés (1-1)

Un gol de Sinan Bakis al darrer sospir permet els tricolors rescatar un punt

L'FC Andorra ha sumat un punt al camp del MirandésFC Andorra

L'FC Andorra ha sumat el primer empat de la temporada i ha signat les taules a Anduva davant el Mirandés per 1 a 1, en un partit on els d'Eder Sarabia han trobat el premi del gol al darrer sospir i per insistència. El Mirandés s'ha avançat al minut 26 amb un cop de cap de Raúl García que semblava ser suficient per assegurar la victòria a l'equip de Joseba Etxeberria davant d'un Andorra que ha tornat a pecar de falta d'encert. Els tricolors han tingut quatre opcions molt clares per marcar amb Marc Fernández que no ha estat inspirat tot i fer gairebé tot bé en dues accions, amb Hevel que ha enviat un xut fregant el pal, Mika Mármol n'ha tingut una altra de cap, i a les acaballes Sinan Bakis ha fallat l'empat que ja es cantava quan ha enviat fora una assistència dins de l'àrea de Bundu. Ha estat Bakis, però, al minut 98 i en la darrera acció del partit, qui s'ha rescabalat i ha rescatat un punt per l'Andorra aprofitant una errada del porter del Mirandés. L'equip tricolor rep l'Eibar el proper disssabte a l'Estadi Nacional a les 18.30 hores.