El MoraBanc arrenca l'estada al Pas de la Casa

L'equip tricolor hi serà fins divendres, i diumenge jugarà el Trofeu Encamp

El MoraBanc en la presentació del Trofeu Encamp al Pas de la CasaM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha arrencat aquest matí l'habitual concentració de pretemporada al Pas de la Casa, que s'allargarà fins al dijous. El conjunt tricolor, a més, disputarà diumenge a la vila encampadana la quarta edició del Trofeu Encamp, que enguany l'enfrontarà amb l'Elan Bearnais Pau Orthez. El duel serà diumenge a les 19hores al Centre Esportiu del Pas de la Casa, i les entrades, que ja es poden comprar al lloc web del comú d'Encamp i del MoraBanc Andorra, tenen un preu de 10 euros en una recaptació que es destinarà íntegrament a Càritas Encamp.

Tant l'estada de pretemporada com el partit de diumenge formen part de l'acord de patrocini entre el comú i el MoraBanc, i el conseller de Joventut, Esports i Turisme encampadà, Xavier Fernández, ha manifestat que “aquesta estada ens fa molta il·lusió i vull agrair al club”, i ha afegit que “crèiem que era el moment de portar el Trofeu Encampal Pas de la Casa i ens fa il·lusió de que sigui aquí perquè era el moment ideal per dur aquí el bàsquet”. A més, Fernández ha volgut agrair també el club pel seu suport a Enfira’t, la fira multisectorial que aquest cap de setmana farà la seva primera edició a Encamp, i on el MoraBanc Andorra també hi serà present. De la seva banda, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, ha assenyalat que “per nosaltres venir aquí és una part important de la temporada, perquè és on toca construir-se, fer grup, i on comencem a definir-nos com a equip”.

Més abonats que l'any passat

Durant la roda de premsa, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha explicat que l’entitat ja ha superat el número d’abonats del curs passat, i ha destacat que “és símptoma de les ganes i de la il·lusió que hi ha per poder fer un bon any”. A més, ha agregat que “no em sorprèn perquè al final vam acabar amb el camp ple, saps la gent que tens amb tu i coneixes a tothom. No esperava un gran daltabaix, i si encara superes la xifra, et supera”. Per últim, Aixàs s’ha referit també a la plantilla d’aquest curs i ha afirmat que “és pràcticament la que volíem tenir. No sempre et poden sortir totes les primeres opcions, però en línies generals sí que és l’equip que volíem tenir”, i ha afegit que “a priori és una plantilla prou competitiva, i ara es tracta de construir el que cal per poder ser un bon equip, i per això estem aquí”.

tracking