Trobar davanters, un maldecap per a l'FC Andorra

Amb la plantilla de l’FC Andorra gairebé tancada, la direcció esportiva s’arremanga per lligar un dels aspectes cabdals: el gol

FC Andorra - CE Sabadell

FC Andorra - CE SabadellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

S’acostuma a dir que el davanter és una de les peces més cobejades al mercat i que el gol s’acostuma a pagar molt car. Trobar un davanter, o dos, a un preu o amb unes condicions assumibles per a l’FC Andorra s’està convertint en un vertitable maldecap per al director esportiu tricolor, Jaume Nogués. Confeccionada la plantilla per a competir a la Segona Divisió A, gairebé al 95%, falten les dues cireretes del pastís, dos atacants que puguin aportar la salsa preuada del gol i acompanyar al, fins ara, únic davanter centre pur de la plantilla, Carlos Martínez. Amb les arribades de Germán Valera i les de Mika Mármol i el migcentre del Valladolid Promeses, Moha Moukhliss, ambdues encara sense oficialitzar, i les negociacions obertes amb el Manchester United per Hannibal Mejbri, l’Andorra només se centra a signar gol.

Evidentment, la posició del club a l’hora de negociar i sortir al mercat s’ha trobat amb molts obstacles, sobretot econòmics i davant d’equips amb molta història a la categoria. És, majoritàriament, en la posició de davanter on la direcció esportiva no podrà signar primeres opcions atès el pes dels equips grans a Segona Divisió A o, fins i tot, a Primera. Així, noms com Fran Sol i Rubén Castro –fitxats pel Málaga–, Borja Bastón de l’Oviedo, Camello, del Atlético de Madrid cedit al Rayo Vallecano, o Guruzeta, de l’Athletic, han estat opcions que, per diferents motius, han caigut quan eren del gust de la direcció esportiva i, en molts casos, se’ls havia mostrat interès. Arribats al tram final i a la darrera setmana de mercat, les decisions poden començar a caure i en el ball de futuribles continua ben present Sekou Gassama, que el Valladolid vol cedir, i apuntat en vermell però complicat perquè demanen un traspàs, Erik Expósito de l’Slask Wroclaw polonès.

tracking