La policia visita el Nacional per revisar-ne la seguretat

El cos posarà en marxa el nou dispositiu el diumenge 4 de setembre contra el Granada

Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha visitat l'Estadi Nacional aquest matí per examinar l'espai i les adequacionsamb l'objectiu d'ultimar el dispositiu de seguretat per als partits delFutbol ClubAndorra a segona divisió, segons informa el cos en un comunicat. Així, els responsables policíacs operatius han recorregut la instal·lació posant atenció al nou accés reservat per a l'afició forana i a l'ampliació de la graderia, que permetrà augmentar l'aforament.

El cos informa que l'operativapolicial s'ajustarà a aquests nous espais, sobretot, al nou accés públic per a l'afició visitant. Una zona nova que suposa un tercer punt de control i s'afegeix a l'operatiu estàndard del cos que ja s'ha aplicat en altres esdeveniments d'àmbit internacional, com els partits de la selecció de futbol, que són més exigents pel que fa a la seguretat.

Així mateix, l'FC Andorra disposaràde personal de seguretat privada que s'encarregarà dels accessos públics, privats i zones interiors de l'estadi.El desplegament policial s'ajustarà a les circumstàncies de cada partit,tenint en compte elvolum de seguidors visitants, les seves particularitats i la transcendènciade la jornada.

El primer partit en què es posarà en marxa el nou dispositiu de seguretat serà el pròxim diumenge 4 de setembre contra el Granada.

tracking