trial

Cara i creu per Gaudí Vall i Jordi Lestang a Bèlgica

Gaudi Vall va signar una meritòria 24 plaça.FMA

La localitat belga de Comblaint au Point va acollir el quart meeting del Campionat del Món de Trial, aquesta vegada, amb una sola prova vàlida per a l’esmentat certamen. Els representants de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Gaudí Vall i Jordi Lestang van disputar el trial entre els pilots de la categoria Trial2. Vall (Sherco) va finalitzar en el 24è lloc i va assolir l’objectiu que s’havia proposat inicialment mentre que Lestang (Montesa) va completar el traçat, 10 quilòmetres amb 12 zones, algunes d’elles de gran dificultat, amb més dificultats de les previstes i va acabar en la 34a posició.

Pel que fa a la lluita pel triomf de la categoria reina (TrialGP), el resident Toni Bou va fer valer la seva experiència i va superar Jaime Busto, el seu principal rival, a la recta final. Bou té ara un avantatge a la general de 26 punts respecte Busto quan només resten tres proves per acabar el Mundial.