'roller-ski'

Irineu Esteve obre el Blink Festival amb una tercera posició

Irineu Esteve va encetar el Blink Festival amb una tercera posició

Irineu Esteve, a la dreta, al podi.HANS LIE / BLINK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va encetar el Blink Festival amb una tercera posició a la Pujada a Lysebotn, prova amb 7,5 quilòmetres i 640 metres de desnivell. Com és habitual cada estiu, els fondistes de la FAE van desplaçar-se a la localitat noruega de Sadnes per prendre part en la competició de roller-ski, i Esteve va obrir la seva participació per la porta gran pujant al podi, finalitzant a només 30 segons del vencedor de la prova, el noruec Simen Hegstad Krüger. Pel que fa a l’altra integrant de l’equip absolut de la federació, Carola Vila, va obrir el Blink Festival amb una quinzena posició, a 3’48” de la nord-americana Sophia Laukli, que va endur-se la victòria.

L’altra gran alegria per a la FAE va ser gràcies a Gina del Rio, que va guanyar la Pujada a Lysebotn en categoria júnior després de completar el recorregut en 40’49” i superar en gairebé un minut la segona classificada, Emilie Flo. A la prova júnior masculina Quim Grioche va ser novè.

El Blink Festival continua amb el Blink Classic (cursa de 50 quilòmetres clàssics), una prova de 15 quilòmetres lliures amb sortida massiva i les proves d’esprint.

tracking