REPORTATGE

El títol perfecte

La pilot de trial Alèxia Lladó ja pot cridar als quatre vents que és campiona d’Espanya de TR3. A falta encara d’una cursa, la diferència és insalvable.

Alèxia Lladó al calaix més alt del podi a Lleó.FFMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

i proclamar-se campiona d’Espanya de trial, en categoria TR3, no deixa de ser el resultat del treball ben fet, aconseguir-ho amb el full de serveis immaculat és una fita per estar-ne ben orgullosa. És el cas d’Alèxia Lladó, que ha afegit al seu palmarès el títol d’Espanya, dominant totes les proves amb mà de ferro i sumant 100 punts.

La darrera victòria de la pilot de l’Andorra Women Trial Team a Pobladura de las Regueras (Lleó) li va permetre guanyar, ja matemàticament, el campionat espanyol a falta de només una prova, a Cal Rosal (Berguedà), el mes d’octubre vinent. Una temporada on l’andorrana ha anat com un tro. “A la primera prova de la temporada, a Arteixo, ja vaig aconseguir bastant diferència de peus i es va notar que, potser, era la qui tenia més experiència”, comenta. Tot i això, Lladó afegeix que “al llarg de les curses sí que s’ha notat que totes les rivals han millorat moltíssim i cada cop ha estat més complicat guanyar”. Les dues curses, a Lleó, han estat clau en la definició del campionat i les dues victòries han segellat un títol que “no m’esperava gens ni mica”. Lladó avantatja de 23 punts la segona classificada, Yaiza Blanco, i de 29 la tercera, Clàudia Serrada, unes diferències insalvables per a les rivals de la pilot andorrana. “Estic molt contenta, i el títol m’ajudarà a tenir més confiança i a trobar patrocinis i suport de cara a l’any que ve, que vull pujar de categoria i competir en TR2. Crec que m’anirà bé”.

tracking