Reconeixement

L'executiu reconeix els èxits esportius

Rebuda als esportistes al Centre de Tecnificació d'Ordino.SFGG / C. E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva van fer un reconeixement ahir als esportistes del país que han aconseguit resultats esportius destacats en els últims anys, als representants als Jocs del Mediterrani celebrats a Algèria, així com a atletes que han posat el punt final a la seva carrera esportiva.

Sobre la gespa del Centre de Tecnificació d’Ordino, Espot va assenyalar que “el nostre país no seria el mateix sense l’esport, sou l’elit de l’esport andorrà i és important fer-vos aquest reconeixement”, mentre que Riva va afirmar que “és un moment en el qual hi ha lloc als reconeixements per les fites esportives, per reconèixer ascensos i visibilitzar l’esport femení, i per les trajectòries que han donat èxits a l’esport nacional. És un dia important perquè recorda el balanç esportiu que mereix un reconeixement institucional”.

Entre els esportistes homenatjats per retirar-se va haver-hi Mònica Ramírez, Dani Raya, Marc Abelló, Peter Ambor, Javi Borrego, Marc Casal o Xavi Casas, i es va reconèixer els resultats del VPC femení, l’equip de trial pel Trial de les Nacions o la selecció de bàsquet.

tracking