Recepció

Reconeixement als esportistes que es retiren

El Govern ha rebut els atletes que han participat als Jocs del Mediterrani a Orà

Espot i Riva amb els esportistes homenatjatsM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d'Esports, Sílvia Riva, han encapçalat aquest matí l'homenatge que s'ha fet als esportistes que han anunciat que es retiren i als que han participat en els Jocs del Mediterrani a Orà. La recepció, celebrada al centre de tecnificació d'Ordino, ha servit de reconeixement per a Mònica Ramírez, per la trajectòria com a nedadora que ha finalitzat en aquesta competició; a Dani Raya, Marc Abelló i Peter Ambor que deixen el rugbi; al jugador de voleibol Javi Borrego; a Marc Casal que deixa les curses de muntanya; i al pilot de trial Xavi Casas.

Xavier Espot ha manifestat durant el seu discurs que "el nostre país no seria el mateix sense l'esport, sou l'elit de l'esport andorrà i és important fer-vos aquest reconeixement". A més, ha destacat que "hem de donar suport a l'alta competició". De la seva banda, la ministra Sílvia Riva ha assenyalat que "és un moment en el que hi ha lloc pels reconeixements per les fites esportives, per reconéixer ascensos i visibilitzar l'esport femení, i per les trajectòries que han donat èxits a l'esport nacional", i ha clos que "és un dia important perquè recorda el balanç esportiu que mereix un reconeixement institucional".

Els reconeixements per la participació a Orà han estat per a l'atleta Nahuel Carabaña, la karateca Sandra Herver i Frederic Breton i Jon Fortes que han competit en petanca. Gina del Rio ha estat reconeguda per la quarta plaça al Festival Olímpic de la Joventut Europea, l'FC Andorra per l'ascens a la 2a divisió espanyola, l'equip de trial pel Trofeu Internacional de les Nacions, al VPC de rugbi femení per l'ascens i a la selecció absoluta masculina de bàsquet pel bronze a l'Europeu de Bàsquet dels Petits Estats 13.

tracking