FC ANDORRA

Lizoain es mostra preparat pel nou repte

Jaume Nogués espera uns vuit o nou fitxatges més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FCAndorra ha presentat aquesta tarda aRaúlLizoain, primer fitxatge de l'entitat tricolor per disputar la Segona Divisió espanyola. El porter ha manifestat que "era un lloc que m'atreia pel que m'havien comentat del país i de l'equip", i ha afegit que "el que em van comentar EderSarabiai Nogués va ser el que va acabar de convèncer-me per l'ambició i les ganes de créixer", i ha clos que "de vegades un ha d'apostar, triar un lloc on vagi a estar a gust, i vaig triar la millor opció".

Lizoainha destacat que "aquest any serà un repte, i vinc ajudar i aportar l'experiència que he tingut aquests anys perquè el clubcontinuïcreixent", i ha explicat que el fetqueEderSarabia, amb qui va coincidir a Las Palmas, sigui l'entrenador, el va ajudar també a decidir-se. Sobre si es veu com a primer porter, ha declarat que "jo vinc a competir amb mi mateix i a aportar l'experiència que tinc. Aquesta és una decisió que ja es veurà".

Vuit o nou fitxatges més

El director esportiu tricolor, Jaume Nogués, ha destacat que "segurament hi haurà vuit o nou fitxatges més", mentre que en referència al'operaciósortida, ha assenyalat que "s'està treballant, peròés complex perquè són jugadors que ens van ajudar a pujar, i s'han de fer les coses ben fetes i amb gratitud". En aquest aspecte, tots els jugadors de la plantilla aniran a fer l'estatge de pretemporada a Múrcia, perquè "tothom serà un més fins que deixi de ser jugador de la plantilla".

Per últim, Nogués s'ha referit també a l'Estadi Nacional, i tot i no voler entrar en detalls, ha afirmat que "ja hem començat les obres invisibles, i si no hi ha cap novetat, el dia 15 començarem".

tracking