Bàsquet

Guille Colom no seguirà al MoraBanc

El jugador va acabar contracte el 30 de juny i no renovarà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

GuilleColom nojugaràlapropera temporadaalMoraBancAndorratal comha anunciat en un escrit a les xarxes socials. El fins ara capità de l'equip ha manifestat que "toca acomiadar-me del club de la meva vida, on he jugatdes quevaig agafar una pilota per primera vegada", i ha afegit que "mai hagués pogut imaginar que viuríem vuit anystanincreïbles on hem crescut junts i hem fet història".

Colom va acabar contracte el 30 de juny, i sobre els motius de la seva marxa, ha explicat que "la raó no és el descens perquè ja he jugat aLEBi altres categories inferiors i sempre amb la màxima il·lusió", i ha agregat que "sento que estic en el millor moment de la meva carrera i esperava tenir més protagonisme en aquest nou projecte". A més, ha manifestat que "necessito donar-me l'oportunitat de tenir minuts i ser important, i hauré de buscar aquest canvi fora de casa".

Per últim, l'excapitàha volgut agrair a "jugadors, staff i directiva", i també a l'afició "que heu estat sempre impecables".

Format des de ben petit a l'entitat, i després d'haver passat per totes les categories del club, Colom ha estat tota la segona etapa delMoraBancAndorra a l'ACBformant part de la plantilla tricolor, excepte durant la temporada 2015-2016, quan va jugar cedit alPeñasHuescade laLEBOr.

El club ha manifestat en un tuit que "Marxa el Guille. Marxa una persona que es fa estimar i que estima el club. Sent que necessita un canvi i s'ha de respectar. El trobarem molt a faltar i li desitgem el millor.GràciesGuille".

tracking