piragüisme

Un error deixa Mònica Doria sense final de canoa

La palista se salta una porta i suma 50 segons de penalització

Mònica Doria, durant la competició de caiac.PLANET CANOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va quedar fora de la final de canoa del Mundial sub 23 que s’està fent a Ivrea (Itàlia) després cometre un error i saltar-se una de les portes del recorregut. La palista, bronze divendres a la competició de caiac, sortia a la part final de la semifinal pel seu alt rànquing, i no va tenir gaire sort ja d’inici, quan va tocar les portes 6 i 7, sumant quatre segons de penalització.

Tot i això, Doria estava fent una bona baixada, tal com marcaven els temps parcials, però a la part final del recorregut a Itàlia, concretament a la porta 16, va tenir una petita bolcada i va saltar-se la porta, sumant així 50 segons de penalització i quedant-se sense cap opció de passar a la final. La palista va completar el recorregut amb un temps de 153”66, a 56”98 del primer temps, obra de la txeca Gabriela Satkova. Ja a la final, la italiana Elena Borghi es va proclamar campiona del món sub 23, seguida per Satkova i l’eslovaca Emanuela Luknarova.

Doria tanca avui la participació al Mundial sub 23 amb la prova de caiac extrem. Al matí es farà la classificació, i des de les 14.28 hores seran les eliminatòries.

tracking