Luz es mostra il·lusionat pel retorn i preparat per al repte de l'ascens

Rafa Luz va ser presentat a la seu central de MoraBanc.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rafa Luz va mostrar-se ahir il·lusionat per tornar al MoraBanc Andorra quatre anys després i va manifestar que “volia tornar aquí perquè hi he estat feliç”, a més d’afegir que “molta gent pensa que vinc per diners, però no és així, vinc pel repte i per l’interès del club de comptar amb mi. És un moment especial per al club, és un repte molt difícil i és molt il·lusionant poder fer-ho a casa i participar en una temporada que pot ser històrica”.

El base hispanobrasiler, que va ser presentat ahir, va admetre que “al llarg de la temporada havíem parlat amb el club perquè hi havia interès mutu que jo tornés. Després del descens hi va haver una reunió amb Gorka Aixàs i Francesc Solana, van explicar-me com serien les coses i tenia clar que aquesta seria la millor opció”. De fet, va reconèixer que ja havia volgut venir abans i ara ha estat el moment ideal per estar a prop de la família, ja que la seva dona és andorrana i acaba de ser pare.

Per últim, Luz va declarar que “no és un pas enrere venir perquè tornar a l’ACB és un pas important per a mi i el club”.

tracking