Rafa Luz afirma que "volia tornar perquè aquí he estat feliç"

Francesc Solana confirma l'interès en Tobias Borg

Rafa Luz ha estat presentat aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rafa Luz ha mostrat la seva il·lusió per tornar al MoraBanc Andorra quatre anys després, i ha manifestat durant la seva presentació que "volia tornar aquí perquè hi he estat feliç". El base hispanobrasiler ha manifestat que "és un moment especial pel club, és un repte molt difícil i és molt il·lusionant poder fer-ho a casa i participar d'una temporada que pot ser històrica pel club".

El base ha confessat també que "durant la temporada ja havia parlat amb el club perquè hi havia un interès mutu de que tornés, i un cop l'equip va baixar vam fer una reunió i Solana i Aixàs van explicar-me com serien les coses", i ha afegit que "em van manifestar la il·lusió del club, el país i els patrocinadors en tornar a l'ACB i vaig veure que seria la millor opció". A més, Luz també ha admès que ell ja volia haver tornat abans, però que "no vam arribar a parlar". Per últim, l'internacional brasiler ha explicat que "no considero que jugar a la LEB sigui un pas enrere, és un pas important pel club i per mi poder tornar a l'ACB".

De la seva banda, el director general del club, Francesc Solana, ha afirmat sobre l'arribada de Luz que "és un jugador que ja havia estat aquí, se sent identificat amb el club i el país, teníem en ment que pogués tornar i estem contents i feliços de que hagi apostat per nosaltres".

Solana repassa el mercat

Durant la roda de premsa de presentació de Rafa Luz, Francesc Solana ha repassat també el mercat i ha confirmat l'interès del MoraBanc Andorra per fer-se amb els serveis de Tobias Borg. És tracta d'un escorta de 28 anys i 1,83 metres que enguany ha jugat al Lenovo Tenerife on no ha tingut gaire protagonisme. Sobre aquesta possibilitat, Solana ha destacat que "tenim interès en ell i és un dels jugadors en què estem treballant".

El director general s'ha referit també als tres jugadors amb contracte que hi ha a la plantilla: Oriol Paulí, Tyson Pérez i Mario Nakic. Sobre l'aler gironí ha explicat que "nosaltres contem amb ell però sabem que està buscant opcions de jugar a l'ACB, però té contracte i ja sap quina és la nostra postura i què ha de fer". De fet, aquest mateix matí ha transcendit l'interès del Barça en fer-se amb els serveis de Paulí, tal i com ha explicat el periodista Òscar Herreros. Sobre Pérez y Nakic, Solana ha destacat que "estem parlant, ells busquen les seves opcions de jugar a altres equips, i si no se'n van els haurem de tenir presents i haurem de comptar amb ells perquè tenen contracte".

Solana s'ha referit també a la possibilitat de que Hannah segueixi, tal i com volia el club, i ha assenyalat que "a nosaltres ens agradaria tenir-lo, però no és la nostra primera opció perquè ell ja ha manifestat el seu desig de jugar a l'ACB", i per últim, ha afirmat que "no hi ha cap opció" de que Quino Colom fitxi pel MoraBanc Andorra.

tracking