natació

La FAN fa una valoració positiva del Mundial

Maltrana, al centre, amb els germans Lomero.FAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Natació (FAN) va realitzar una valoració positiva de l’actuació dels nedadors del país al Mundial de piscina llarga que s’ha celebrat a Budapest. Bernat Lomero va quedar-se a només una centèsima del seu rècord d’Andorra dels 50 papallona, i a dues dècimes de la seva plusmarca dels 50 lliures, mentre que el seu germà Tomàs va batre el rècord nacional en els 100 papallona, i va aconseguir la millor marca personal en els 100 lliures.

Després d’aquestes actuacions, el director tècnic de la federació, Alfonso Maltrana, va manifestar que “des de la federació estem satisfets com a equip tècnic, i com a entrenador estic molt content per l’actuació de tots dos”. A més, va afegir que “després de l’anàlisi hem pogut constatar el gran potencial competitiu del Tomàs”, mentre que sobre Bernat Lomero va destacar que “veure la manera com treballa ens indica que aviat nedarà els 50 lliures per sota dels 22 segons”.

La següent gran cita per a la FAN serà els Jocs del Mediterrani, que comencen demà i on Tomàs Lomero repetirà entre els seleccionats. A més, també hi seran Patrick Pelegrina, Nàdia Tudó i Mònica Ramírez.

tracking