Babatunde Olumuyiwa paga la clàusula i abandona el MoraBanc

Olumuyiwa, en un duel com a tricolor.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Babatunde Olumuyiwa no jugarà la propera temporada al MoraBanc Andorra després de pagar la clàusula de rescissió per desvincular-se de l’entitat tricolor. Va arribar al club al final de la temporada 2019-2020, tot just un parell de dies abans que arrenqués la fase final excepcional de València posterior a la pandèmia de la covid-19, després de quallar una bona temporada a la Lliga LEB or.

Les seves prestacions durant aquella bombolla a la capital valenciana li van valer un contracte per a la temporada següent, que l’estiu passat va ser renovat dues temporades més, tot i que ara el pivot de Sierra Leone ha decidit pagar la clàusula per quedar lliure.

El MoraBanc va agrair la seva professionalitat en un comunicat i va aprofitar per desitjar-li sort de cara al futur. De la seva banda, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, va fer una piulada agraint la trajectòria d’Olumuwiya i lloant la seva manera de marxar, fent referència implícita a Jelínek, que va enviar un burofax per quedar lliure i no haver de pagar.

tracking