RUGBY

La selecció francesa femenina prepararà el Mundial a Andorra

Realitzarà una estada entre el 14 i el 24 d'agost

Selecció francesa femeninaffr

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina francesa de rugbi farà una estada a Andorra durant el mes d'agost per tal de preparar el Mundial que se celebrarà del 8 d'octubre al 12 de novembre a Nova Zelanda. Segons ha anunciatla FAR(Federació Andorrana de Rugbi), el XV de França femení arrencarà la preparació el 18 de juliol al país gal, i en una segona etapa realitzarà una concentració a Andorra entre el 14 i el 24 d'agost, un mes abans de marxar cap a Nova Zelanda.

La federació indica en un comunicat que "aquesta primera visita d'una selecció nacional de rugbi en unstageprevi a un Mundial ha estat un somni que hem treballat moltes juntes", i ha agregat que "finalment s'ha aconseguit gràciesa l'esforçi l'ajuda del Ministeri d'Esports, del Comú d'Andorra la Vella,LycéeComte de Foix, HotelHolidayInni Caldea".

Canvi de grup dels 'isards'

D'altra banda,la FARha confirmat que la selecció masculina, els isards, canviaran de grup a la Conferència 2 del Campionat d'Europa i passaran a jugar al grup Nord, en lloc de fer-ho al Sud pels "recursos limitats i el cost econòmic i de temps dels viatges". Així doncs, els rivals del combinat nacional de cara a lapròxima temporadaseran Finlàndia, Dinamarca i Noruega.

tracking