canoa i caiac

Mònica Doria també queda fora de la final de canoa

Mònica Doria, en una competició anterior.MONICADORIA.INFO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’inici de temporada no s’està desenvolupant com Mònica Doria i els tècnics haurien desitjat. Després de no haver pogut passar el tall de semifinals en la disciplina de caiac a la final de la Copa del Món de Cracòvia, la palista andorrana tampoc va poder accedir-hi ahir en la modalitat de canoa.

De fet, Doria va tornar a repetir la 13a plaça i es va quedar fora de les 10 primeres, tal com va passar a caiac, per cometre errades clau. L’andorrana va tocar tres portes, la 2, la 19 i la 21 i l’acumulació dels 6 punts de penalització la va condemnar a no tenir cap opció. El seu temps real va ser de 105.33, que li hauria donat el bitllet per a la final amb escreix, però amb la penalització es va quedar en un 111.33 que la va deixar fora.

L’anglesa Mallory Franklin –sisena a la semi– es va imposar a la final amb 103.31, tot i tocar la maleïda porta 19, maldecap de moltes de les competidores. La francesa Marjorie Delassus va ser segona (104.48) i la txeca Martina Satkova (107.83) va tancar el podi amb el bronze.

tracking