La Purito Andorra torna dos anys després amb 1.800 participants

L’organització ha limitat els inscrits en aquest retorn

Presentació de la Purito aquest migdiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Purito Andorra celebrarà el 7 d’agost lasisena edició després de dos anys d’absència a causa de la covid-19. En aquest retorn, l’organització ha mantingut la limitació de participants, que s’ha marcat en 1.800 corredors (la mateixa que hi havia estipulada pel 2020 quan la prova no es va acabar fent), i la previsió és que en els propers dies s’acabin d’exhaurir, ja que actualment la xifra supera ja els 1.700 inscrits.

Pel que fa als recorreguts, la principal novetat serà el canvi d’ordre dels ports, i es mantindran els traçats 4.8, 3.5 i 1.7, tots amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada als Cortals d’Encamp. Per aquest retorn no podrà celebrar-se la Purito Kids a Encamp, però se substituirà per una gimcama infantil a la vila encampadana el dissabte 6 d’agost de 10 a 12hores. El mateix dissabte a Sant Julià de Lòria hi haurà instal·lada la Fira de la bicicleta, i es farà també el briefing prèvi a la celebració de la marxa cicloturista.

Per últim, l’organitzador de la prova, Joaquim Purito Rodríguez, ha explicat que el ciclista homenatjat en aquesta sisena edició de La Purito Andorra serà el basc Markel Irizar, retirat al 2019, i de qui Purito ha dit que “és una persona importantíssima per mi, te un gran esperit de superació, i tenia moltes ganes de retre-li un homenatge”.

tracking